Sapkás Piréz

vagyok, sziasztok, politikai-közéleti témákban YouTube videoblogger, tiktok kreátor.

Célom, hogy humorral, új szempontból mutassak be témákat, kritikus legyek, de nem agresszív. A racionalitás és szkepticizmus elveit vallom. Független vagyok.

A magyar politikai helyzet nem egyenlő erőviszonyait tekintve jelenleg fontosabbnak tartom a kormányoldal visszásságainak (mint az oltási igazolványt kiváltó Eb-belépő vagy ?szamizdatnak? nevezett Orbán-közlemény  és propagandáját gyártó médiumjaik, mint a politikai kamutudományt terjesztő KINCS – Kopp Mária Intézet  vagy férfi-nő-viszony vagy a nacionalizmus  kérdését végletekig leegyszerűsítő Axióma Kulturális Alapítvány demagógiájának bemutatását, de az ellenzéki ügyetlenkedéssel (mint amilyen a kétkörös választás és vezetőkkel, a mismásoló Fekete-Győr Andrással vagy a kormányfőként semmittevésben jeleskedő Gyurcsány Ferenccel  szemben is megfogalmazok kritikát. Fontosnak tartom, hogy a közbeszéddel (pl. az utcai ismeretelmélettel vagy érvelési hibákkal) általánosságban is foglalkozzak, de feldolgozok nagyobb, például a gyűlölettel vagy a magyarországi jobboldal hiányával  foglalkozó témákat is.

Ha ez szimpatikusnak hangzik, kérlek, nézzetek rá a videóimra és iratkozzatok fel a csatornáimra! Az eddigi videóimat összefoglalóan itt, az egyes videókhoz tartozó kedvcsinálót a posztok között, az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót meg itt találod meg.

Facebook: https://www.facebook.com/Sapkás-Piréz-105045961638052

YouTube: https://www.youtube.com/@sapkaspirez

Tiktok: https://www.tiktok.com/@sapkaspirez

discord: https://discord.gg/nMbJhdamMM

Email: sapkaspirez@sapkaspirez.hu